dijous, 13 de gener del 2011

L'INDEPENDENTISME A LES MUNICIPALS (Jordi Figueras.1)

Continua el debat... Jordi Figueras, regidor a l'Ajuntament d'Esplugues per ERC, ens envia la seva opinió que desglossem en dos articles:

No volia entrar en el debat per raons obvies, però la temptació és forta i jo, pel que sembla, dèbil. Abans de res vull dir que aquest escrit no representa l’opinió de cap partit polític, ni tant sols reflecteix l’opinió del meu partit a nivell local malgrat la meva evident implicació, simplement és el que jo, Jordi Figueras, penso de tot plegat.

Per entrar en matèria, primer de tot vull agrair la voluntat expressada per en Santi de superar les qüestions personals, malgrat tot crec recordar que en el seu temps eren qüestions politiques, sigui com sigui, quedo veritablement alleugerat malgrat continuar discrepant políticament, la independència del nostre país s’aconseguirà quan la dreta i l’esquerra independentista siguin prou fortes com per plantejar un acte de sobirania, no obstant a mi no en trobaran arrenglerat a la dreta i ara mateix no conec cap partit de dretes independentista veritablement seriós.

Aleix i Dídac, doncs segurament estan molt be els punts del programa marc de les CUP, però no es pot malmetre l’experiència de 20 anys d’ERC a Esplugues per plantejar-nos un programa que potser no s’ajusta a la realitat espluguina, tanmateix considero que algú també s’hauria de mirar el programa marc d’ERC a Esplugues, com a mínim el del 2007, per valorar quins haurien de ser els punts d’encontre de cara a qualsevol possible complicitat.

Però el principal maldecap que veig és la manca de treball local del independentisme alternatiu a ERC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada