dijous, 29 de juliol del 2010

QUÈ HA CANVIAT DES DEL 13S A CATALUNYA?


Dissabte 31 de juliol, a les 19.30h a la Sala Municipal d’Arenys de Munt

QUÈ HA CANVIAT DES DEL 13S A CATALUNYA ?

El passat 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt es va fer la primera consulta per la Independència de Catalunya. A partir d’aleshores les consultes es van anar extenent per molts pobles i ciutats de Catalunya assolint la xifra de més de mig milió de vots.

La comissió de la consulta d’Arenys de Munt organitzem aquest acte polític per analitzar que ha succeït a Catalunya des d’aleshores fins ara i les passes que hem de seguir de cara al futur.

Intervindran:

Patricia Gabancho, Joan Laporta, Salvador Cardús, Oriol Junqueras, Josep Maria Terricabras, Àngel Colom, Jaume Sobrequés, Pep Riera, Vicent Sanchis, Francesc Ribera “Titot”, Ramon Carner, Èric Bertran,
Vicent Partal, Alfons López Tena, Elisenda Paluzié, Jordi Fàbrega, Enric Canela, Pere Aragonès, Diego Arcos, Santiago Espot, Toni Strubell, Xavier Safont-Tria, Josep Manel Ximenis, Uriel Bertran, Assumpta Montellà, Carles Móra.

També es presentarà el Primer Aplec per la Independència que es farà el proper 12 de Setembre a Arenys de Munt i on s’inaugurarà el Monument a la Independència. Un monument que vol ser el punt d’acollida de tots els independentistes com símbol de la lluita per les llibertats del nostre país. Aquest monument es vol finançar per aportació popular.

Com arribarhi: http://ves.cat/ahVt

Comissió organitzadora de l’Aplec per la Independència, aplecindependencia@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada