dimarts, 6 de juliol del 2010

SOM UNA NACIÓ, NOSALTRES DECIDIM!


En la reunió celebrada el passat 30 de juny, es va arribar a l'acord que la plataforma Esplugues decideix continuarà activa i tindrà com a objectiu general treballar pel dret a l'autodeterminació de Catalunya i dels Països Catalans. Esperem poder continuar comptant amb vosaltres en aquesta nova etapa de la plataforma.

La primera acció d'Esplugues decideix després de la consulta del 20J serà la de participar activament en la manifestació convocada per Òmnium Cultural el proper dissabte 10 de juliol, a les 6 de la tarda a la cruïlla de Diagonal amb Passeig de Gràcia.

Som una nació. Nosaltres decidim... 3 milions de catalans ja hem tingut oportunitat d'expressar-nos, dels quals, un 20% (600.000 aprox.) hem manifestat que estem a favor de la independència, tot esperant que les més altes institucions catalanes es facin ressò de la voluntat popular.

Som una nació. Nosaltres decidim... La via autonomista està ja morta i enterrada. La via federalista no ha existit mai perquè Catalunya necessitaria un interlocutor amb qui pactar aquest federalisme... i aquest interlocutor no existeix.

Som una nació. Nosaltres decidim... Només hi ha un camí, el del ple exercici del dret a l'autodeterminacíó i que sigui el poble, nosaltres, els únics que puguem decidir.

Esplugues decideix us anima a participar en la manifestació del dia 10. Els qui vulgueu venir amb nosaltres, quedem davant de l'Ajuntament a les 17 h per agafar el tramvia cap a Francesc Macià.

Esplugues decideix considera la via autonomista acabada i, com a entitat independent de qualsevol partit polític, ens integrarem dins del bloc format per les entitats i associacions que reclamem el dret a l'autodeterminació.

Dissabte 10 de juliol
17 h. Davant de l'Ajuntament

Som una nació. Nosaltres decidim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada