dilluns, 19 de juliol de 2010

PUIGCERDÀ I MOLLET DE PERALADA... SÍ A LA INDEPENDÈNCIA


Continuen les consultes sobre la independència després de l'èxit de les darreres onades, on més de la meitat dels municipis catalans van decantar-se pel 'sí' a l'Estat propi.

En les votacions d'aquest diumenge 18 de juliol, s'han cridat a votar els 7.400 puigcerdanesos majors de 16 anys, en una votació que Puigcerdà Decideix ha fet coincidir amb la festa major de la capital de la Cerdanya per tal d'aconseguir una major participació. En total ha votat a favor de l'Estat propi el 90% dels més de mil votants, de manera que la participació a Puigcerdà ha estat del 13,48%.

També ha votat la independència el poble de Mollet de Peralada, a l'Alt Empordà, amb un 54% de participació i 78% de vots per l'Estat propi.

Passat l’estiu es celebrarà una consulta a Alfarràs (Segrià), l’11 de setembre a Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell), el 26 de setembre a Tarragona (Tarragonès), i Rubí (Vallès Occidental), el 12 d'octubre l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) i el 17 d’octubre Gavà (Baix Llobregat). Aquestes tres ciutats reuneixen més de 250.000 ciutadans.


Font: Directe.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada