diumenge, 18 de setembre del 2011

ESPLUGUES PER LA INDEPENDÈNCIA


Esplugues decideix és la plataforma que, entre els mesos de gener a juny de 2010, va impulsar la consulta sobre la independència de Catalunya a Esplugues de Llobregat. Finalment, la consulta va tenir lloc el 20 de juny del mateix any.

Esplugues decideix va continuar com a plataforma activa fins a la Conferència Nacional per l'Estat propi que va tenir lloc el passat 30 d'abril. Arran d'aquesta Conferència, es va proposar en assemblea celebrada el 30 de maig de 2011, constituir-nos com a assemblea local integrada en la futura Assemblea Nacional Catalana, actualment en fase de constitució. La proposta va ser acceptada per unanimitat de tots els assistents.

A partir d'aquella data, doncs, totes les activitats i accions que hem estat duent a terme han estat ja sota el nom d'Esplugues per la independència.

Reprenem ara aquest bloc com una continuïtat de l'antic bloc d'Esplugues decideix. En aquest sentit, hem conservat totes les entrades realitzades amb el nom d'aquella plataforma perquè entenem que Esplugues per la independència és hereva de tot el que va significar en el seu moment Esplugues decideix.

1 comentari:

  1. El 20 de juny, més de 2.000 persones van decidir que "Esplugues Decideix" havia d'ésser "Esplugues per la Independència". És clar, que cadascú entén la independència de moltes maneres, i la diversitat de la plataforma continua tal com l'any passat. A més, ara comptem amb una organització comarcal i nacional més ferma (potser no, però, encara, més forta). http://www.vilaweb.cat/noticia/3928311/20110919/josep-m-ximenis-shan-dactivar-institucions-independencia.html A Vilaweb, Josep Maria Ximenis feia una crida a potenciar el marc unitari i pluripartidista, en forma no tan sols de l'Assemblea Nacional Catalana, sinó també de l'Associació de Municipis per la Independència i de la futura Assemblea de Càrrecs Electes en la qual puguin integrar-se iniciatives com Decidim.cat.

    ResponElimina