dilluns, 19 de març del 2012

ATENCIÓ BLOCAIRES! COM DESACTIVAR ELS DOMINIS .ES O .FR


Els usuaris catalans de Blogger estem indignats. De sobte, hem vist com els nostres blocs es redreçaven al domini .es o .fr. Google, propietari de Blogger, ja fa temps que va començar a aplicar el redreçament de dominis per poder facilitar el control dels continguts dels blocs.
 
Això va generar crítiques per l'aplicació de la censura als blocs.amb aquest readreçament, Google fa que un contingut tingui un impacte circumscrit al país o a l'estat del domini en qüestió --i fa possible que les autoritats locals actuïn, d'acord amb la legislació del país corresponent, contra el contingut del bloc readreçat. Així ho explicava Google en aquesta pàgina.
 
Afortunadament, els nostres blocaires estan a l'aguait. Xavier Caballé ha explicat maneres de desactivar aquesta redirecció i mantenir el domini .com; uns altres han proposat maneres de migrar el bloc de Blogger a uns altres servidors de blocs, com Wordpress.
 
Marc Belzunces, en el seu bloc de +VilaWeb, De l'Holocè estant, també s'exclamava per aquest redireccionament dels blocs. En un dels comentaris que ha rebut el seu apunt, un altre usuari ha explicat la manera de migrar el bloc de Blogger a Wordpress. (Font:Vilaweb)
 
Desactiva la redirecció .es o .fr aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada