diumenge, 27 de març del 2011

ESPLUGUES DECIDEIX AMB NOU BARRIS: 11,7% DE VOT ANTICIPAT

Dissabte 26 de març; 14.15h. El grup de voluntaris i voluntàries d'Esplugues decideix ens trobem a la Pl. Santa Magdalena per tal de marxar cap a Nou Barris a col·laborar en la recollida de vot anticipat que durant tot el dia s'està fent en aquella zona de Barcelona. Formem part del prop d'un cenetenar de voluntaris i voluntàries que ens hi hesplacem des de fora de Barcelona.

El resultat final de la jornada no sempre és el que més importa. No obstant això, cal destacar les dades del 26M a Nou Barris. Al llarg del dia, es van recollir 14.118 vots que representen un 11,27% del cens total de ciutadans amb dret a vot del districte.

Al vespre, prop de les 9, tornàvem a Esplugues. Una mica cansats... però satisfets per la feina feta.

Encantats d’haver conegut gent com la Maria i el Josep, incansables voluntaris que porten mesos treballant a Nou Barris. Contents d’haver pogut compartir amb ells aquesta jornada a peu de carrer, amb contacte constant amb la gent de Ciutat Meridiana.

I amb un convenciment... només el treball col•lectiu des de la base –amb la complicitat dels polítics que s’hi apuntin- serà el que ens conduirà a l’assoliment d’un Estat propi.

La propera cita el 10 d’abril a Barcelona. Si vols continuar treballant per al país amb Esplugues decideix, ja ho saps, apunta’t per fer de voluntari/voluntària el proper diumenge 10 d’abril.

Et quedaràs a casa?

Podeu llegir també la crònica al Bloc CALdesplugues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada