dilluns, 13 d’agost del 2012

19 D'AGOST: ESBORREM LA FRONTERA!

El proper diumenge 19 d'agost l’ANC de l’Alt Empordà i l’ANC de la Catalunya Nord han convocat un acte nacional al municipi de La Jonquera que, emmarcat en el context dels diferents actes de la Marxa cap a la Independència que estan organitzant les assemblees territorials de l’ANC, reunirà sota el lema “Esborrem la Frontera” catalans d’ambdós vessants del Pirineu per fer palesa i reivindicar la unitat del territori en tots els àmbits.
 
A La Jonquera, hi confluiran també varies caravanes de vehicles provinents de Puigcerdà, Prades, Salses, Ceret, la Selva, el Pla de l’Estany, la Garrotxa i el Baix Empordà.
 
Una caravana de motoristes, que s’afegirà al vehicles, també farà el recorregut des de la Guingueta d’Ix fins a La Jonquera.
 
A l’acte intervindran Carme Forcadell (presidenta de l’ANC), Hervé Pi (president de Catalunya Nord per la Independència) i Dani Abad (Alt Empordà per la Independència).
 
Entre els representants de la cultura destaca la presència dels escriptors Joan Lluís Lluís, Maria Mercè Roca i Joan-Daniel Bezsonoff, la periodista Laura Bertran, el periodista i escriptor Aleix Renyé, el poeta, també escriptor i periodista, Josep Miquel Servià, els historiadors Blanca Serra i Jordi Bilbeny, i el professor universitari i pedagog Alà Baylac-Ferrer, i representats de la societat civil com Lluís Benejam, darrer president de IAEDEN-Salvem l’Empordà, entre d’altres.
 
L’actriu Montserrat Carulla i l’actor Toni Albà també seran presents a l’escenari juntament amb els músics Francesc Ribera (Titot) dels Brams, Pep Sala de Sau, Santi Arisa, el cantautor Josep Tero, el màxim exponent de la rumba catalana d’arrel Peret Reyes, el cantant Santi Vendrell i els músics Pere Figueres i Raph Dumas.
 
L’acte s’iniciarà amb una marxa per La Jonquera a les 17 hores i culminarà en un acte central amb diversos parlaments i actuacions musicals. Els guanys es destinaran íntegrament a la campanya Foc al Cor per pal·liar els efectes del incendi que va assolar recentment l’Alt Empordà.
 
La informació actualitzada es pot trobar a:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada