diumenge, 30 d’octubre del 2011

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA: 7 DE NOVEMBRE

El proper dia 7 de novembre farà 40 anys de la creació de l'Assemblea de Catalunya i, per commemorar-ho i recordar que alguns dels seus punts programàtics encara no s'han assolit.

L'Assemblea Nacional Catalana organitza un acte, el mateix dia 7, a les 8 del vespre, a la mateixa Església de Sant Agustí, a la Plaça de Sant Agustí de Barcelona, on es va fer aquell primer acte fundacional. L'església, pot acollir una aforament d'unes mil persones.

Programa de l'acte:

Conferència sobre el paper de l'Assemblea de Catalunya en la transició, a càrrec del professor Antoni Batista, autor del llibre "La gran conspiració", probablement el relat més fidel del que va ser i representar l'Assemblea de Catalunya.

Taula rodona amb la participació d'algunes de les persones que foren protagonistes en l'Assemblea de Catalunya (Jordi Carbonell, Ricard Lobo, Xavier Folch, Miquel Sellarès, Blanca Serra,...)

Lectura del Manifest d'adhesió a l'acte i de reivindicació de la feina que encara tenim pendent: l'aprofundiment democràtic i l'exercici de l'autodeterminació.

Cant dels Segadors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada