dimecres, 16 de juny del 2010

NEBRERA, NO. ARCAS, SÍ

Quan només falten dos dies per al debat sobre la independència que tindrà lloc a l'Avenç, el divendres18 de juny, a les 20.30h, la Montserrat Nebrera ens ha comunicat que no podrà assistir-hi per problemes d'agenda.

Cal deixar ben clar que teníem aparaulada la seva participació en el debat des de feia algunes setmanes i que tot just fa set dies la mateixa Nebrera ens havia confirmat la seva assistència. Ignorem els motius del sobtat canvi d'opinió.

El debat, però, es manté igualment. L'alcalde de Molins de Rei, Sr. Ivan Arcas, ha acceptat de participar-hi com  a ponent.

Així, el divnedres debatran sobre la independència:

Josep Manel Ximenis.  Regidor d'Arensy de Munt. Un dels principals impulsors de la ocnsulta del 13 de setembre.

Francesc Ribera "Titot". Músic i cantant. Impulsor de la plataforma Berga decideix i col·laborador actiu en les consultes.

Ivan Arcas. Alcalde de Molins de Rei per ICV.

2 comentaris:

  1. En definitiva en el debat qui serà protagonista és el públic amb les seves intervencions, tal com ha passat en els debats de Finestrelles, Can Vidalet, Can Clota i en l'acte del CCN al Robert Brillas. També serà una oportunitat de trobada de tots els voluntaris de cara al dinar de dissabte i a la jornada de diumenge.

    ResponElimina
  2. Curioso debate, en el que solo intervienen los partidarios de la independencia. Deberían cambiarle el nombre a "mesa redonda pro independencia".
    Muy partidista, nada imparcial.

    ResponElimina