dijous, 22 de setembre del 2011

OSONA PER LA INDEPENDÈNCIA: ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

L'Assemblea Nacional Catalana, actualment en fase de constitució, comença ja a fer-se visible.

Demà divendres, a les 21h, l'assemblea territorial Osona per la Independència es presentarà públicament en un acte al Teatre l'Atlàntida de Vic. Aquesta assemblea comarcal s'encarregarà de vertebrar els pobles de la comarca d'Osona de l'Assemblea Nacional Catalana.

Segons el seu portaveu, Lluís Corominas, l'assemblea la formen persones amb diferents sensibilitats polítiques que provenen dels pobles de la comarca amb la intenció 'd'assolir la independència política de Catalunya'.

En l'acte de divendres, el portaveu de la coordinadora d'Osona per la Independència, Lluís Corominas, explicarà què és l'Assemblea Nacional Catalana i què proposa la seva entitat. A continuació, el primer rector de la Universitat de Vic i membre del Consell Assessor, el folguerolenc Ricard Torrents, serà l'encarregat de la segona ponència. Després, el cantautor i músic Lluís Llach que, a més, és membre del Consell Permanent de l'Assemblea intervindrà en l'acte. El doctor Jordi Folch, membre també del Consell Assessor d'Osona per la Independència tancarà la ronda de ponències.

Per cloure l'acte, el cor jove de Centelles, Cantus Firmus, serà l'encarregat de posar la nota musical a l'acte i interpretarà el Cant de la Senyera i els Segadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada