diumenge, 12 de desembre del 2010

BARCELONA DECIDEIX: EN TRES HORES UN 8%

Barcelona Decideix ha organitzat una prova pilot al barri de la Barceloneta per fer l’estrena pública del vot anticipat. La participació a les 12 h del migdia pujava a un 8%. Aquesta dada és valorada molt positivament per l’organització, tenint en compte que les urnes han obert a les 9 del matí, i per tant és la quantitat de vots que s’han recollit en tres hores.

A les 12 havien votat un total de 920 ciutadans, dels quals 121 no estan censats a la Barceloneta. Sobre el cens d’electors de la Barceloneta, per tant, els 799 electors censats que han emès el seu vot corresponen a un 8% quasi exacte.

Durant el matí han visitat les urnes Jordi Portabella, del grup municipal d’ERC Barcelona, el qual ha reservat el seu vot per al 10A. Els que sí que han votat d’Esquerra són els regidors Xavier Florensa i Ester Capella. Convergència i Unió també ha participat, amb els vots dels regidors Mercè Homs i Jordi Martí. Joan Laporta i Alfons López Tena de Solidaritat per la Independència també han dipositat el vot. I finalment, Muriel Casals d’Òmnium Cultural.

Recordem que els vots emesos avui no seran escrutats, els sobres no seran oberts i, per tant, no es donaran dades sobre el signe del vot, els sí o els no o els vots en blanc emesos. Els sobres de vot anticipat seran custodiats per l’organització i seran oberts a l’abril quan finalitzi la consulta. De moment, només s’oferiran dades de participació.

A l’endemà de la prova de la Barceloneta, s’obriran diversos punts de vot permanent arreu de la ciutat que ja són anunciats a la web dels organitzadors, www.barcelonadecideix.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada