diumenge, 9 de desembre del 2012

PER UN PAÍS DE TOTS... TOTHOM DAVANT L'AJUNTAMENT!




PER UN PAÍS DE TOTS, L’ESCOLA EN CATALÀ

Dilluns 10 de desembre, a les 19h, tothom davant de l’Ajuntament d'Esplugues

El projecte de llei de la qualitat educativa impulsada pel govern espanyol, en què el català passaria a ser una llengua residual a l’ensenyament, representa l’atac més greu a la llengua catalana des de la fi de la dictadura franquista. Un atac que respon a l’estratègia sistemàtica dels aparells polítics i judicials de l’Estat espanyol de menyspreu i residualització de la llengua catalana; especialment pel que fa al model educatiu de la immersió lingüística.

L’única resposta possible a aquesta llei passa per la desobediència civil i pel front comú de partits, sindicats, entitats i del conjunt de la societat contra aquest nou atac, en una resposta contundent, pacífica i clara.

En aquest sentit, les organitzacions i entitats sotasignants ens adherim a la crida feta per Somescola.cat d'una jornada de protesta contra l’avantprojecte de la LOMCE, i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts, per al proper 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans.

En aquesta línia, convoquem al poble d’Esplugues a concentrar-se davant del nostre Ajuntament el proper dilluns 10 de desembre a les 7 de la tarda amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada