dissabte, 5 de febrer del 2011

EL 10 D'ABRIL A BARCELONA!

Esplugues decideix ja té un llistat de gent voluntària per col·laborar en la consulta sobre la independència de Catalunya que tindrà lloc, el proper 10 d'abril, a la capital de Catalunya. Des de Barcelona decideix hem estat assignats al districte de Nou Barris.

Som ja un bon grup de gent... però n'hem de ser molts més. Barcelona, a banda de ser la ciutat més gran del país, és la capital, té una projecció internacional de primer nivell i tancarà un procés de més d’un any. Si ho fem bé, el ressò i l’impacte que pot tenir la consulta serà enorme. Però hi ha un problema evident, que són les mateixes dimensions de la ciutat. Fins ara, mai no s’ha intentat en un nucli tan gran, que multiplica per set o vuit les viles més grosses que ho han realitzat.

La consulta de Barcelona tancarà un cicle que es va iniciar un 13 de setembre de 2009 a la població d'Arenys de Munt. Cinc-cents trenta-dos municipis i 618.415 persones han participat en les diferents consultes celebrades arreu del país. A Esplugues ho vam ver el 20 de juny i ara hem de ser a Barcelona.

Pel país, la democràcia i la llibertat!

Afegiu-vos al voluntariat d'Esplugues decideix per al 10 d'abril a Barcelona!

Envieu un correu a espluguesdecideix@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada