dimecres, 17 de febrer del 2010

ESPLUGUES TAMBÉ DECIDEIX

Esplugues també decideix...

Us presentem la plataforma Esplugues decideix i us convoquem a l’assemblea de presentació que tindrà lloc el proper dissabte dia 6 de març.

Esplugues decideix neix amb la vocació de coordinar una consulta popular sobre la independència de Catalunya que es durà terme a Esplugues en una data encara per definir. L'objectiu d'Esplugues decideix és el de dedicar tots els esforços possibles perquè les consultes es desenvolupin amb la màxima transparència, veracitat, fiabilitat i sobretot participació.

El primer pas que ens cal fer és el de convocar aquesta assemblea de presentació, oberta a tothom, amb l’objectiu de debatre entre tots plegats els objectius i les necessitats que comporta una consulta d’aquest tipus. També, per constituir les diferents comissions de treball que tot seguit s’hauran de posar a la feina per tal que la jornada de la consulta esdevingui un èxit de participació.

Per desenvolupar amb èxit el procés que ens durà a la celebració de la consulta, Esplugues decideix haurà de comptar amb el suport d’un gran nombre de gent i entitats, motivades i actives, sense exclusió ni vetos de ningú. Gent diversa que siguem capaços de deixar de banda les nostres diferències i discrepàncies en altres àmbits per tal de treballar, colze a colze, per un objectiu comú: l’èxit de participació i vot en la consulta popular.

La celebració d’una consulta popular sobre la independència a Esplugues significa, per damunt de tot, un exercici mai vist de democràcia participativa i una demostració que des de la societat civil sabem i podem coordinar-nos per dur a bon terme un projecte comú.

Voldríem saber la vostra opinió al respecte. Podeu escriure’ns un correu a espluguesdecideix@gmail.com o, si ho preferiu, podem passar a visitar-vos per explicar-vos més detalladament el nostre objectiu.

Us convoquem, doncs, a participar en la propera assemblea de presentació de la plataforma Esplugues decideix, que tindrà lloc el dissabte 6 de març, a les 11 h, en un lloc encara per determinar. Estem segurs que podrem comptar amb la vostra assistència i col•laboració.

Podeu estar en contacte amb nosaltres i rebre tota la informació que vagi sorgint a través d'aquest bloc i també mitjançant l'enllaç al grup ESPLUGUES decideix del Facebook. Ben aviat, us indicarem el lloc on se celebrarà l’assemblea.

Per participar i col·laborar amb Esplugues decideix, no cal ser ni catalanista, ni autonomista, ni federalista, ni independentista; només cal ser demòcrata. Perquè només aquells que no creuen en la democràcia ni en la llibertat poden estar contra el dret d’un poble a manifestar la seva opinió i a decidir el seu futur.

1 comentari:

  1. Molt bona la tria del logo. Jo havia pensat en jugar amb la mà dels Maldà anant-hi a votar damunt d'una urna. Però què millor que el pont per simbolitzar aquest trànsit que és l'exercici del dret d'autodeterminació.

    ResponElimina