dimarts, 14 de setembre del 2010

LA VIABILITAT ECONÒMICA DE LA CATALUNYA ESTAT EN VÍDEO

A hores d'ara, la majoria de vosaltres ja coneix el Cercle Català de Negocis (CCN), una associació empresarial sense ànim de lucre que treballa per a l'assoliment d'un Estat propi per Catalunya.

El CCN està format per empresaris, directius, professionals i autònoms que creuen que l'assoliment d'un Estat propi és la única alternativa per assegurar el futur del nostre teixit empresarial.

El CCN està desvinculat de qualsevol opció política i s'ha posicionat des de sempre, i més de cara a les properes eleccions del novembre, per donar suport només a aquelles formacions polítiques que, d'una forma decidida i inequívoca, caminin cap a la consecució de l'Estat propi de la nació Catalana.

Per als que encara no hàgiu pogut veure una de les centenars de presentacions que ja han fet arreu del nostre país, ara l'han editada en format vídeo. La presentació, Empresaris per un Estat propi, està dividida en tres parts per facilitar la seva visualització i difusió.

La primera part ens la presenta Jaume Vallcorba, Sots-President del CCN i ens parla del dèficit fiscal i les limitacions del desenvolupament català.

La segona part la presenta Àlex Sànchez, responsable de noves tecnologies del Cercle Català de Negocis i ens parla dels avantatges d'un estat propi i el seu full de ruta sobre el futur de Catalunya.

Finalment, a la tercera part Jaume Vallcorba respon algunes de les preguntes més freqüents.

No s'ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada