dilluns, 17 de maig del 2010

PROPOSTA CIUTADANA AL PLE DE L'AJUNTAMENT

Vint-i-tres entitas i associacions adherides a la plataforma Esplugues decideix han presentat una propostya ciutadana conjunta per tal que pugui ser debatuda al ple municipal del proper mes de juny.
Inicialment es pretenia que es debatés aquesta proposta en el ple del 19 de maig. Un defecta de forma, però, ho ha impedit i ha quedat ahornada per al ple del dimecres dia 16 de juny.

Tot seguit, us adjuntem el text de la proposta i la relació d'entitats que la presenten:

Proposta ciutadana en referència a les consultes populars sobre la independència per ser tractada en la sessió plenària del mes de maig

Les entitats i associacions relacionades en el full adjunt volem manifestar davant aquesta sessió plenària municipal que:

Qualsevol consulta popular és una demostració de civisme i democràcia participativa, un exemple de compromís i de maduresa de la societat civil (que és qui la impulsa) i que com a tal s’ha de respectar i afavorir.

La consulta sobre la independència de Catalunya, que promou la plataforma Esplugues decideix, és perfectament legal i permetrà exercir el dret a decidir dels ciutadans d’Esplugues, dret que el Parlament de Catalunya ha proclamat en dues ocasions (12 de desembre de 1989 (resolució 98/III) i l’1 d’octubre de 1998 (resolució 679/V).

Atenent a tot el que hem exposat, aquestes entitats eleven a aquesta sessió plenària municipal la següent proposta de resolució:
PRIMER: El Ple Municipal es congratula que es pugui organitzar al municipi una consulta popular sobre la independència de Catalunya.

SEGON: El Ple Municipal insta a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Esplugues a facilitar, dintre de les seves possibilitats i d’acord amb la plataforma cívica Esplugues Decideix, locals i infraestructura per facilitar el bon funcionament de la consulta popular del dia 20 de juny.

Entitats i associacions que presenten aquesta proposta ciutadana



AMPEL – Amics dels Museus
AGRUPAMENT ESCOLTA ESPLUGA VIVA
AGRUPAMENT ESCOLTA I GUIA SANT JORDI
AMICS DEL CAMINO DE SANTIAGO
ASSOCIACIÓ DONES ACTIVES
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FINESTRELLES
ASSEMBLEA INDEPENDENTISTA LA GUITZA
BASTONERS D’ESPLUGUES
3C-CATALANA DE COMUNICACIONS
CAL D’ESPLUGUES
CASTELLERS D’ESPLUGUES
CENTRE CULTURAL L’AVENÇ
GRUP EXCURSIONISTA GELADE
SOCIETAT CORAL CENTENÀRIA LA COLOMA
SECCIÓ SARDANISTA L’AVENÇ
CLUB DE ROL I ESTRATÈGIA, ELS IMMORTALS (CREI)
CRÒNICA DE LA VIDA D’ESPLUGUES
ESBORRANY, GRUP DE RECERCA I MÚSICA POPULAR
GRUP D’ESPLAI ESPURNES
GRUP EXCURSIONISTA D’ESPLUGUES – ESPLUGA VIVA
GRUP D’ESTUDIS D’ESPLUGUES
PLATAFORMA ESPLUGUES DECIDEIX
TIC (Tradicions i Costums) – ESPLUGA VIVA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada