divendres, 14 de maig del 2010

ÈXIT DEL DEBAT POLÍTIC A FINESTRELLES

Ahir dijous  va tenir lloc,  al local de l'Associació de Veïns de Finestrelles, el primer debat a  l'entorn de les consultes populars sobre  la independència. Moderats per la Magda Gómez (col·laboradora habitual d'ETV Llobregat) els diferents portaveus dels partits polítics amb representació municipal van exposar els seus arguments i raons sobre les consultes populars.


Malgrat que en algun moment, Enric Giner (PSC) i Lluís Ortega (PP) van provocar que el debat s'allunyés del tema, esdevingués un debat en clau espanyola i es convertís en el "clàssic" intercanvi de retrets entre PP i PSC, la moderadora i el públic assistent van aconseguir que es tornés a centrar en el tema de les consultes populars.

Des de la plataforma Esplugues decideix volem agrair públicament als diferents partits que s'avinguessin a participar en aquest debat. Sobretot als representants del PP i del PSC, ja que Esplugues ha estat una de les poques loclaitats on aquests partits s'han avingut a participar en debats sobre la independència de Catalunya.

L'acte va finalitzar amb la recollida de vot anticipat.
Més fotografies a l'espai d'Esplugues decideix al  Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada