dissabte, 26 de maig del 2012

L'ASSEMBLEA: MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA


L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va celebrar la seva assemblea constituent el passat 10 de març. El Full de Ruta aprovat a l’assemblea constituent marca com a objectiu prioritari a curt termina l’organització i celebració de la Marxa cap a la independència, una marxa que s’estructurarà en 10 columnes que recorreran cadascuna de les regions o zones en les que hem estructurat l’organització de l’ANC. Totes les columnes confluiran a Barcelona, l’11 de setembre, per celebrar una gran concentració multitudinària sota el lema “Catalunya, un nou Estat d’Europa”.
La Marxa constarà de tres fases diferenciades: dues de puntuals (actes d’inici i final) on totes les columnes coincidiran, i la part central itinerant que és la que protagonitzarà cada columna en el seu territori.
Tot plegat començarà el dissabte 30 de juny amb la celebració del gran acte d'inici de la Marxa. En aquest acte hi seran convocats tots els membres de l'assemblea i tota la ciutadania de Catalunya. En pocs dies tindrem tots els detalls relacionats amb aquest gran primer acte.
La part central de la Marxa transcorrerà de l'1 de juliol fins al 10 de setembre amb actes continuats a les 10 regions que constitueixen l'organització de l'assemblea.
L'acte final, l'11 de setembre, la concentració nacional més gran de la història. Tot el país al carrer de la capital de Catalunya per demanar la independència i forçar el posicionament dels dirigents polítics. Aquest acte serà l'inici de la fase que haurà d'acabar amb la convocatòria de referèndum municipal per l'autodeterminació.
Tenim pel davant un projecte molt ambiciós, però totalment viable. Des de l'assemblea hi creiem i estem segurs d'aconseguir l'assoliment dels objectius plantejats.
Ho aconseguirem perquè l'Assemblea Nacional Catalana és una organització que cada vegada es va fent més gran. Perquè és unitària i transversal i vol ser l’assemblea que aplegui la unitat d’acció de tots els independentistes d’aquest país. Unitat d’acció de tots els independentistes que creiem en la necessitat de l’aprofundiment democràtic. De tots els independentistes, siguin del color que siguin, militin o no en partits polítics, que creiem en la necessitat d’un Estat propi com a eina per construir una societat més lliure, més justa i més solidària.
I aquest camí cap a l’Estat propi només el podrem fer si el fem junts, sumant esforços, compartint sinèrgies, treballant en positiu.
Tenim la necessitat i l’obligació de vertebrar el territori per assolir la independència; d'anar poble a poble, casa a casa, persona a persona per convèncer que el millor i més positiu per a nosaltres és ser un dia plenament independents i lliures.
Us convidem, doncs, a participar i a integrar-vos en l'assemblea i, sobretot, en la Marxa cap a la Independència.
Us convidem que vingueu amb nosaltres cap a l’Estat propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada