dilluns, 18 d’octubre del 2010

RUBÍ: UNA EXPERIÈNCIA GRATIFICANT

Ahir diumenge vam poder viure una nova onada de consultes sobre la independència. La gent d'Esplugues decideix vam participar-hi activament formant part d'una de les meses de la població de Rubí.

Finalment, a Rubí, la participació es va situar en un 8,8%. És a dir, que s’han registrat a les urnes un total de 5.414 vots, segons les dades recollides dels col•legis. Des d'Esplugues decideix volem felicitar els companys de Rubí decideix per la feina feta durant tots aquests mesos.

Els resultats a la resta de poblacions han estat els següents:

Gósol: 37,83%; La Bisbal del Penedès: 13,00%; Olessa de Bonesvalls: 9,84%; Vilallonga del Camp: 16,35%; Tarragona: 5%

Des d'Esplugues decideix insistim que els resultats finals de les consultes que es van celebrant en les diferents poblacions, malgrat tenir la seva importància, no són allò en què nosaltres ens hem de fixar. La realitat d'aquesta Catalunya que, per a alguns polítics, és la Catalunya "irreal", és que amb aquestes darreres votacions són ja més de 600.000 persones les que hauran participat en les diverses consultes sobre la independència. Una xifra molt important tenint en compte que aquestes consultes són una experiència única, que s'ha partit del gairebé no-res  i que s’han fet sense recursos i amb la feina dels voluntaris i voluntàries.
 
La  nostra feina continua....

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies companys d'Esplugues.
    Us vull felicitar per mantenir el vostre bloc tant viu i actualitzat.
    Ara, a seguir lluitant fins que se'ns reconegui el dret a convocar un referèndum vinculant sobre la Independència de Catalunya.
    Salut!

    Lluís Cabré.
    Coordiandor de Rubí Decideix.
    info@rubidecideix.cat

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres... Ens continuarem trobant en aquest camí cap a la independència.

    Bona feina!

    Jaume

    ResponElimina